„ŽVAIGŽDUTĖ“

KAIŠIADORIŲ LOPŠELIS-DARŽELIS

saus. 2014

„Boružėlės“ grupėje „Pižamų diena“

„Boružėlės“ grupėje sausio 14 dieną rytas prasidėjo neįprastai. Vaikai į grupę skubėjo dar vilkėdami pižamomis. Norėdami atskleisti šios savaitės temą „Diena – naktis“ surengėme „Pižamų dieną“ ir todėl, vaikų rytas prasidėjo vandens procedūromis, po kurių sekė energinga vaikų inicijuota mankštelė. Vėliau vaikai sugulę ant minkštų čiužinių sekė pasakas, žiūrėjo senosios
animacijos filmukus, vaišinosi Rusnės ir jos mamos keptu pyragu užsigerdami Rimantės, Irūnos, Kajaus mamų darytais naminiais gėrimais. Diena buvo pilna nuotaikingų žaidimų, kurių tikslas - vaikams geriau pažinti, kas yra rytas, diena, vakaras ir naktis. Vakare vaikai su Stelos tėčiu surengė nuotaikingą, pilną emocijų „Pagalvių mūšį“. Visai sutemus vaikai dainavo lopšines minkštiems žaisliukas ir savo įspūdžius perteikė piešiniuose.

IMG_2445
Skaityti visą ...

Kaip mes darėme žvakes

Darželyje didesnę laiko dalį vaikai praleidžia grupėje. Smagu, kai jie gali pakeisti aplinką: išvažiuoti į teatrą, mišką, bet tokių išvykų nebūna daug – kelionės nemažai kainuoja. „Katinėlio“ grupės auklėtoja Birutė Ingelevičienė, sužinojusi, kad darželio kiemsargis Vytautas Kairiūkštis moka lieti žvakes, paprašė supažindinti su šiuo darbu vaikus. Vaikai susidomėję stebėjo, kaip žvakės po truputį „augo“, skaičiavo kiek kartų reikėjo panardinti žvakę į skystą parafiną. Visi pasidžiaugė savo darbo rezultatais – gražiomis žvakėmis.
O mes supratome, kad kartais įdomios veiklos nereikia ieškoti toli, reikia tik apsidairyti aplinkui, pabendrauti su žmonėmis.

Nuotrauka0055
Skaityti visą ...

PROJEKTO „AŠ IR PASAULIS“ nugalėtojaiPIEŠINIŲ KONKURSO „TAU, GIMTASIS MIESTE“NUGALĖTOJAI!!!

Nugalėtojus rinko l/d „Žvaigždutė“ lankytojai.

I vieta: Ugnė Mikulytė, 5 m., piešinio pavadinimas „Mokykla“ (Nr. 12), auklėtoja Lina Olišauskienė

II vieta: Linas Babeckas, 5 m., piešinio pavadinimas „Mano miesto saulė“ (Nr. 8), auklėtoja Edita Cibulskienė

III vieta: Martynas Jurevičius, 6 m., piešinio pavadinimas „Miesto parkas“ (Nr. 17), auklėtoja Dalia Kupčiūnienė

IV vieta (skatinamoji): Milena Zubarevaitė, 5 m., piešinio pavadinimas „Lietus mieste“ (Nr. 2), auklėtoja Edita Cibulskienė

V vieta (skatinamoji): Justas Stonys, 5 m., piešinio pavadinimas „Mano miestas“ (Nr. 4), auklėtoja Birutė Ingelevičienė

Skaityti visą ...
„ŽVAIGŽDUTĖ“
© 2012 „ŽVAIGŽDUTĖ“ Susisiekti